previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Pantalles led per aparadors i botigues

Dreamlux DEPORTES, EVENTOS, HORECA, INDUSTRIAL, MOTOR, noticias, Pantalla LED Exterior, Pantalla LED interior, RETAIL, SALUD, SECTOR PÚBLICO, TECNOLOGÍA

A Dreamlux fabriquem i instal·lem pantalles de led per aparadors de botigues. Disposem de pantalles led de mides estàndard i pantalles de leds fetes completament a mida. Hem creat diverses ofertes per tal que qualsevol negoci pugui ficar una pantalla de led al seu negoci. Podeu veure exemples de les nostres pantalles led a l’apartat «proyectos» de la nostra plana web, https://dreamlux.es/proyectos-pantallas-led/

Les pantalles de led per aparadors es classifiquen principalment en 2 tipus:

  1. Pantalles leds per aparadors que no li dóna el sol.
  2. Pantalles leds per aparadors amb incidència del sol.

Podeu enviar-nos la vostra adreça per tal que fem un estudi d’incidència solar, per tal d’aconsellar-vos sobre el tipus de pantalla que necessitareu.

Després solament cal decidir la resolució o pitch de la pantalla de leds i de la mida aproximada que voleu fer el vostre aparador dinàmic.

Els aparadors multimèdia amb pantalles led us permetran optimitzar el vostre aparador reproduint imatges, vídeos, textos… i així utilitzar-los per ofertes, imatges de marca, informació d’interès, horaris, promocions, indicacions i fins i tot poder interactuar amb el vostre client.

Podeu contactar amb nosaltres per tal que us donem més informació, consells i pressupost de les nostres pantalles per aparadors, al mail  info@dreamlux.es o per telèfon o whatsapp al 608421084.