pantalla led aparador sabadell 5
pantalla led aparador sabadell 1
pantalla led aparador sabadell 4
pantalla led aparador sabadell 3
pantalla led aparador sabadell 2
previous arrow
next arrow
pantalla led aparador sabadell 5
pantalla led aparador sabadell 1
pantalla led aparador sabadell 4
pantalla led aparador sabadell 3
pantalla led aparador sabadell 2
previous arrow
next arrow

Quina es la millor opció per fer un aparador que cridi la atenció?

Dreamlux DEPORTES, EVENTOS, HORECA, INDUSTRIAL, MOTOR, noticias, Pantalla LED Exterior, Pantalla LED interior, RETAIL, SALUD, SECTOR PÚBLICO, TECNOLOGÍA

Si vols que el teu aparador sigui un referent a la teva localitat, vols cridar la atenció, incrementar els impactes y per tant la efectivitat promocional, actualment la millor opció es utilitzar pantalles de led.

Les pantalles led a banda de tenir una lluentor fins a deu vegades mes que una televisió convencional et permet fer-la completament a mida, no solament la mida, també en resolució i lluminositat. El fet que sigui un sistema digital et permetrà utilitzar-la de moltes formes com per imatge corporativa, promocions, ofertes, catàleg, informació de contacte, informació d’interès general, previsions meteorològiques, noticies, rss….

Únicament cal enviar els continguts com imatges, vídeos, webs, textos… i programar com vols que es reprodueixin.

En el següent link, podreu veure els 10 beneficis d’instal·lar una pantalla led al aparador de la vostra botiga.

Com a exemple fa una setmana vam instal·lar a un aparador de Sabadell a la provincia de Barcelona, situat en una privilegiada cruïlla molt transitada que ha sigut tot un èxit i a un cost molt reduït. El client volia cridar l’atenció  i poder explicar els serveis addicionals que pot oferir i destacar-se de la competència que te molt a prop. Estava perdent impactes degut a que l’aparador no era gaire atractiu, com que a mes volien tindre una mica de aparador físic per tal de ensenyar els diferents tipus de complements per als seus serveis, vam optar per ficar una pantalla de led de resolució mitjana  i de mida de un metre per 1,5 m i així situar-la penjada del sostre a la part superior de l’aparador.

Podeu veure mes instal·lacions de pantalles led a aparadors arreu del territori nacional clicant al següent link: https://dreamlux.es/proyectos-pantallas-led/

També podeu veure mes informació sobre les pantalles led a aparadors als següents links:

https://dreamlux.es/noticias/pantalles-led-aparadors/

https://dreamlux.es/pantallas-led/tiendas/

Podeu contactar amb nosaltres per tal que us donem més informació, consells i pressupost de les nostres pantalles per aparadors, al mail  info@dreamlux.es o per telèfon o whatsapp al 608421084.